Professionel udførelse af algebekæmpelse, fliserens og terrasserens

Alle der har prøvet det, ved hvor svært det kan være at blive kvit alger på terrassen. Her kan du læse mere om, hvordan du effektivt kan få fjernet algerne, og nyde en ren terrasse i sommer.

Hvad er alger?

Men hvad er egentlig alger, og gør de nogen skade? Alger er planter der vokser på flere overflader, og som består af mange små organismer. Hvis man først har fået alger, så er det svært at blive kvit dem igen, uden ordentlig behandling af professionelle.

Hvis man er hårdt angrebet af alger på tage og terrasser, kan det nemmere komme frostbidt i stenen, og tagsten kan forskubbes over tid. Det er heller ikke særlig pænt med alger på et tag eller en terrasse, og derfor er det rart at blive kvit dem, inden sommeren og sæsonen i den dejlige have starter. Man kan tit ikke se algerne når det er tørt, men du kan hurtigt få øje på dem, grønne, røde eller gule, når det er vådt og har regnet. Det er en god ide at få dem fjernet inden de bliver synlige, og det er allerbedst at få dem fjernet i sæsonen mellem maj og november. Fliserens kan du få lavet hele året rundt, så der er der ingen hindring i sæson. Tit så holder det med kun en enkelt algebehandling, med mindre man er meget hårdt angrebet.

Få professionel hjælp

Algekvit landsdækkende service sørger for at fjerne alger på dit tag, din terrasse eller dine fliser. Alle har brug for en god rens en gang i mellem, og vi har en tendens til at glemme, at udeområdet, skal gøres rent ligesom indeområdet skal. Du har brug for professionel hjælp hvis du skal få bugt med alger og flisepest, derfor er det altid en god investering, at gøre det ordentligt med det samme, i stedet for selv at prøve med alle mulige midler der ikke fungerer.

Skriv et svar