Start 2021 på en frisk – Mal dig til forandring!

Vi kender det allesammen! Når året rinder ud, så har vi alle brug for forandring og starte det nye år på en frisk.

Og der er mange måder, at du kan gøre dette på, men noget, som du vil få glæde af i længere tid, og som med garanti vil holde året ud, er en god omgang maling af gulvet, væggen eller facaden.

Der er intet bedre end en ny opfriskning af hjemmet, og at starte med at male hjemmet er en rigtig god aktivitet at starte året ud med.

Hvor finder man den bedste maling i en god kvalitet?

Når man sætter sig for, at nu skal det ske. Nu er det tiden, hvor hjemmet eller huset skal friskes op, så er det kun det bedste, som man egentlig er interesseret i at købe.

Det kan nemlig være utrolig uheldigt at få fat i noget maling, der ikke holder eller giver et dårligt resultat, men det er noget, som du ikke behøver at bekymre dig over, hvis du køber din maling hos professionelle, som fx Maler-Maling.

De sælger nemlig kun kvalitetsmaling, samtidig med at malingen er billig. Det er ikke altid noget, der går hånd i hånd, men i dette tilfælde er det.

De sælger nemlig kun den type maling, som de selv bruger, og som derfor lever op til deres professionelle standarder. Det er en garanti, som du kan være sikker på, og det er noget, som virkelig giver ro på, når man skal ud i malereventyret.

En god kvalitetsmaling kan derfor spottes ved, om sælgerne selv vil bruge det, samtidig med at du også kan kigge efter en anden bemærkelsesværdig ting. Dette er nemlig også noget, som malingen fra Maler-Maling har.

Hvis malingen er stemplet som miljøvenlig, hvilket netop betyder, at det er frit for dårlige indholdsstoffer, så er dette også en god indikator for kvaliteten, fordi den hverken skader naturen eller dig.

Hvad er maling særligt godt for?

Som sagt er maling en rigtig god måde at friske hjemmet op på, når man er træt af at kigge på de gamle hvide møbler i stuen og gerne vil have noget nyt. Her kan man nemt ty til malingen, som kan give helt nyt liv.

Derudover kan maling også bruges til mange andre ting, såsom hvis dine vægge fx bliver udsat for nikotin, sod eller har en vandskade. Her skal du bare ikke bruge almindelig maling men en særlig slags, der kaldes spærrende maling.

Her sørger du for at lukke skaderne inde, så de ikke bryder frem igen gennem malingen. Dette er også en måde, hvorpå du kan udnytte malingens mange muligheder.

Hvordan vælger du den rigtige slags?

Der er mange typer og til mange forskellige slags brugsmåder. Som nævnt ovenfor findes der jo allerede en spærrende maling, som ikke bruges ligesom almindelig maling.

Der er nemlig også maling med glans, som betyder, at jo blankere malingen er, des mere glansfulde bliver dine vægge, når malingen fx kommes derop.

Det, der er essentielt at tage stilling til her, er selvfølgelig først og fremmest, hvor meget du vil have dine vægge til at skinne.

Derudover skal du også tænke over, at jo mere glans, des nemmere er væggene at tørre af. Malingen i køkkenet skal derfor helst være af høj glans, mens det i stuen kan være lidt mere afdæmpet.

Hvis du på den anden side overvejer at male badet, skal du derimod over i noget vandafvisende, som du vil kunne få meget mere vejledning om gennem din malerforhandler.

 

Skriv et svar