De mange fordele ved epoxygulve

Hvis du har en virksomhed og et dertilhørende lager, kan det være relevant at tænke over gulvløsninger. Der findes mange forskellige typer af gulve, du kan vælge, og alle har sine fordele og ulemper. Du bør dog kraftigt overveje epoxygulve som din løsning. Her er mange fordele at nævne, og du er sikret et fremragende gulv mange år ud i fremtiden. Du kan altså se det som en slags investering, du ikke behøver at skulle bruge penge på at udskifte med et par års mellemrum. Herunder kan du læse om nogle af de forskellige fordele.

Fordele ved epoxygulve

Med de mange fordele ved at vælge et epoxygulv, er det typisk også det sikre valg i forhold til industrielle løsninger. En af fordelene er, at det er en løsning med jævne gulve uden fuger. Fugefrie epoxygulve er bestemt en fordel. Når der ikke er fuger, undgår du sprækker, og du undgår, hvis din virksomhed håndterer væsker, at der løber væsker ned i fugerne og skader disse. Dette kan også få et gulv til at give sig, hvilket gør det ujævnt. Epoxygulve er altså en smart løsning, der skaber et fundament, der er til at arbejde på- og med. Også hvis du kører rundt med maskiner, er det jævne gulv en fordel. På den måde undgår du ujævnheder og mange bump, hvilket kan skabe frustration og mere tvivlsomme arbejdsforhold.

Slidstærke til industri

Perfekt til industrigulve er epoxygulve i den grad. Det er også derfor, at valget typisk falder på denne type af gulve. De holder til utroligt meget, og især på et lager, hvor der kan blive spildt og tabt ting, er det vigtigt at have slidstærke gulve, der kan tåle mange forskellige brugssituationer. Med epoxygulve er du altså sikret, at de holder til samtlige situationer, og derved skal man heller ikke være bekymret for at gøre det, man nu skal, da risikoen for at ødelægge gulvene er absolut minimal.

Meget let at rengøre

I forhold til rengøring er epoxygulve også af den gulvtype, der er lettest at rengøre. Væsker bliver ikke absorberet, og olier eller lignende efterlader ikke pletter, men lægger sig i stedet som en overflade på gulvet. Derfor kan med let tørre og vaske gulvene, så de fremstår som rene og nye på et øjeblik. Det kan være særligt smart på et lager, hvor der hurtigt kan blive tabt ting. Der er ingen grund til panik, da denne gulvløsning er optimal – også i disse situationer.

Absorberer lyd

På et lager er der i mange tilfælde højt til loftet, og lyden kan blive kastet rundt fra væg til væg og gulv til loft. Men med epoxygulve får du en løsning, hvor lyde absorberes af gulvet. Det kan være noget af det, der er med til at skabe den klare og væsentligt mærkbare forskel. Du er slet ikke i tvivl, når du kan høre, hvordan lyden ikke transporteres rundt i rummet.

Få det i farver og typer efter dine behov

Når valget er faldet på epoxygulve, kan du naturligvis vælge type og farve efter dine behov og ønsker, så du får en løsning, der passer perfekt ind i lige netop din virksomhed.

Skriv et svar