Gavernes tid står lige for døren – men har du råd til det ?

Hvert år lander vi i gavernes måned, december, en måned der kan blive rigtig dyr.

December er for nogle en måned de frygter. Det er nemlig en måned hvor man skal købe gaver, og de er ikke blevet billigere med årene. Ønskelisten er nemlig ikke længere kun en lang række små nips ting. 

Folk har de seneste mange år fået dyrere og dyrere ønsker. Det hænger sammen med at de ting der er mest spændende også er dem der ligger i tusindkroner klassen. Tager man kvinder, så er det ikke længere 3 par trusser eller en deo der står øverst. I dag er det mere smykker, dyr parfume, frækt lingeri, måske endda noget sexlegetøj som de ønsker partneren skal købe. Der er også stadig sko, tasker og en ny iphone. Så inden du ser dig om, så har du tømt kontoen for at købe gaver til de nærmeste. Hos mænd er det ikke meget anderledes. Her snakker vi dyre ure, nyt værktøj, alufælge til bilen, udstyr til sporten eller tekniske gadgets som mobiltelefoner, sportsure og tablets. 

Der er dog nogle gaver man tit overser lidt, som ligger i en pris kategori hvor de fleste kan være med. Er man f.eks. vild med sport, så kan et par nye shorts være et hit. Det kan også være en god cigar eller flaske spiritus hvis det er til manden. Hos kvinder kan man stadig godt finde indretning der er i den fornuftige ende. Det kan være små genstande som lyseholder, skåle osv. Samler din veninde eller kæreste på stel, så kan man også en eller 2 dele til dette. Så det gælder om at være kreativ. 

En af de ting der også har været populær i de senste år er oplevelser. Her kan man købe “gavekort” til restaurant besøg eller oplevelser som spa-ophold. Disse kan også tit fås til en overkommelig pris. Det man så skal tage med i købet er at man overrækker et gavekort. Det er ikke altid den mest spændende gave at få. 

Skriv et svar