Udstyr til din gnaver

Hvis du har en gnaver som kæledyr, findes der en masse spændende tilbehør, der kan berige deres liv. Læs mere om Gnaverudstyr her, hvis du er blevet nysgerrig på at se nærmere på det store indhold. Der er ikke det, man ikke kan få, og det er bare til god og generel inspiration at se på udvalget. Noget vil helt bestemt overraske. Alene det, at man fx kan få senge til kaniner er noget, de færreste kender til. Men det kan netop være den helt oplagte løsning, som din kanin ender med at blive meget glad for – fremfor at sove i halm og hø eller i et hus. De kan jo desværre ikke tale, de små dyr, så det kan være svært at vide, hvad de helt præcist har lyst til – udover ved at forsøge at give dem forskellige ting, og så ellers observere, hvordan de interagerer med det.

Hyggelige senge og huler

Som nævnt kan du få mange hyggelige og bløde senge og huler til din gnaver. Der er et spændende udvalg i forskellige farver, og der findes flere forskellige udgaver. Du kan fx få en seng, der hænger ned via kæder. Det kan være trygt for din kanin med muligheden for at kunne hoppe op i sengen og ligge over jorden.

De mange spændende huler giver også anledning til udforskning. Gnavere bor i naturen i jorden, i huller og i huler. Derfor kan en hule være en rigtig god idé til din gnaver.

Spændende tunneller

Og så er der spændende tunneller, som igen vil både aktivere og berige din gnavers liv. Som nævnt har de et instinkt fra naturens side, hvor de ved, at de skal kravle rundt i forbindende tunneller mellem deres jordhuler. Så du vil opleve, at din gnaver helt naturligt begynder at udforske tunnellerne – muligvis i sin søgen efter et oplagt sted at lave en rede eller finde sig så godt til rette et sted, så det bliver en potentiel soveplads.

Omfattende legepladser

Hvis du har et lille hamster, kan du købe flotte og omfattende legepladser, hvor de kan få lov til at kravle rundt i spændende udfordringer. Det er den helt perfekte måde at aktivere dit hamster på. De er nemlig født nysgerrige, og det vil kun gøre dem nysgerrige og interesserede, når de skal undersøge de helt nye omgivelser. Måske de finder sig så meget tilpas i dem, at de har lyst til at overnatte der – eller måske planlægger at bygge en hule.

Skriv et svar