Genskab minderne i en fotokalender

Har du en masse billeder liggende på din computer eller telefon, som du aldrig kigger på, fordi du ikke ved, hvad du skal gøre med dem? Hvorfor ikke oprette en fotokalender? Det vil ikke kun være et sjovt projekt at arbejde på, men du vil også have noget at vise for alt dit hårde arbejde. I dette blogindlæg lærer vi dig, hvordan du kan lave en fotokalender, som vil hjælpe dig med at genopleve de minder, der er fanget på dine billeder. Med en hjemmelavet fotokalender får du en mulighed for at skabe en skøn kalender med en masse minder. Og du kan være sikker på at det er den bedste gave at give – det vil overraske de fleste.

Find billeder

Til at begynde med skal du samle alle de billeder, du ønsker at bruge. Dette er en god mulighed for at gennemgå gamle billeder, som du måske har glemt. Når du har alle dine fotos, er det tid til at begynde at sortere dem i kategorier. Du kan f.eks. oprette en kategori for familie, venner, kæledyr, natur osv.

Sammensæt

Når du har sorteret dine fotos, er det tid til at begynde at sammensætte din kalender. Du kan enten lave en traditionel 12-måneders kalender eller være kreativ og lave en temakalender. Hvis de fleste af dine billeder f.eks. er fra sommerferier, kan du lave en fotokalender med strandtema.

Design

Når du har besluttet dig for kalenderens format, er det tid til at begynde at designe den. Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal starte, er der masser af skabeloner online, som du kan bruge. Hvis du vil være rigtig kreativ, kan du endda oprette din egen skabelon. Når du har designet kalenderen, er det eneste, du skal gøre, at printe den ud og nyde at genopleve alle de minder, der er fanget på dine billeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *